Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WWE Pankráció - A Nyers erő

A Nyers Erő - június 23.

 

 

 

 

 

 

raw_58.jpg24 órával a Szabályos Kivégzés után sok kérdés maradt nyitott: milyen állapotban van John Cena a brutális vasárnapi mérkőzés után? Ki lesz a következő ellenfele? Sőt, ki lesz CM Punk következő ellenfele?
Nos, legalább az utolsó kérdésre megpróbált az új adminisztrátor, Eve Torres válaszolni: egy "Versenyfutás az idővel" tornát hirdetett ki, és aki ezt megnyerte az adás folyamán, abból lett az új kötelező kihívó. Hogy pontosan mi is ez a "Versenyfutás az idővel" torna, és ki lett CM Punk övének új kötelező kihívója, ez kiderült a mai adásban... aki pedig lemaradt az adásról, az most megtudhatja a részletes riportunkból!
Valamint azt is megtudhattuk, hogy ki lesz John Cena új ellenfele - ez pedig (higyjétek el) minden képzeletet felülmúlt!

 

Már az adás nyitánya is furcsa volt kissé: első ránézésre úgy tűnt, hogy John Laurinaitis betartotta a múlthéten Brock Lesnarnak tett ígéretét: "Nyers Erő Brock Lesnarral" - indított a műsor grafikája angolul.

És ha már John Laurinaitisről van szó, ő sem maradt túlságosan messze: a kezdés után ő volt az első, aki kijött a ringbe!
Mikrofont vett a kezébe és azt mondta: egyetlen este leforgása alatt megváltoztatta a WWE-t! A rajongók köszönettel tartoznak neki, amiért idehozta a világ legveszélyesebb atlétáját! Egy olyan embert, akinek az arca a WWE jelképévé fog válni a következő években. Azt az embert, aki úgy elverte John Cenát vasárnap, hogy az soha többet nem lesz már a régi! Következzen hát ez az ember: Brock Lesnar!

Lesnar zenéjét hallhattuk, utána Lesnart láthattuk kijönni. (A közönségtől elég negatív reakciókat kapott.)
Brock Lesnar kezet rázott Laurinaitissel, amiért újabb fújolás volt a közönség véleménye. Ám Lesnar alig mondott pár szót, máris megszakította azt Triple H berobbanó zenéje! Triple H megjött az arénába, az arckifejezése alapján nem volt túl boldog!

Bement a ringbe, kezet rázott Laurinaitissel, majd kis hezitálás után Brock Lesnarral is! Rögtön a lényegre tért: azért jött ki ma, hogy megtegye azt, amihez Laurinaitisnek nincs bátorsága! Nem engedi tovább, hogy Brock túszként tartsa maga mögött a WWE-t! Szóval a privát repülőgép ami Brockot ma idehozta, hazavinni már nem fogja, kivéve ha megfizeti! És ugyanez igaz a limuzinra is! Továbbá Lesnar nem kap semmiféle fizetésemelést, ahogy különleges bánásmódot sem! A műsor címének átnevezéséről pedig hallani sem akar többé!
Lesnar gondolkodott picit, és azt mondta: nem szép dolog valakinek visszavonni az adott szavát! Triple H erre széttépte a magával hozott szerződést, Brock pedig dühös lett!

 

raw1.jpgHHH szerint Laurinaitisnek nem volt joga meghozni azokat a döntéseket, melyeket múlthéten hozott, éppen ezért Lesnar semmit nem fog kapni belőlük. HHH szerint a rajongók igenis szeretnék itt látni Brock Lesnart, ahogy ő maga is! De ha Lesnar itt akar maradni, akkor az eredeti szerződésének feltételei szerint fogja ezt megtenni! Szóval, mi legyen Brock? Maradsz vagy mész?
Lau szerint nem fair dolog Brockot egy ilyen helyzetbe kényszeríteni! De Triple H ráparancsolt Laurinatisre, hogy fogja be a száját!
Ő erre nem nagyon volt hajlandó, sőt azt mondta, hogy Triple H rendkívül tiszteletlenül viselkedik, ezért pedig be fogja panaszolni az Igazgatótanácsnál! Triple H figyelme ekkor Laurinaitisre szegeződött, ezt pedig csúnyán kihasználta Brock Lesnar: megtámadta őt! Lesnar ütlegelni kezdte Triple H-et, bedobta a sarokba! HHH visszaválaszolt ütésekkel és jobbosokkal, de Lesnar egy Kimura Lock mozdulattal a földhöz vágta!
Big Show, R-Truth, Sheamus és Kofi Kingston befutottak megmenteni Triple H-et, Lesnar pedig úgy döntött, hogy inkább visszavonul, és kiment a ringből!
Orvosok jöttek ki ellenőrizni Triple H állapotát, és talán úgy tűnt, mintha eltört volna annak karja! A biztonságiak visszaterelték Lesnart a színfalak mögé, a többiek segíteni próbáltak Triple H-nek lábra állni.

 

A folytatásban Eve Torres jött elő, és bejelentette a mai este programját: egy új elsőszámú kihívót fognak ma kisorsolni, ez pedig egy "Beat the clock", vagyis "Versenyfutás az idővel" szériában fog megtörténni: a ma esti meccsek közül amely győztes a legrövidebb idő alatt veri meg az ellenfelét, az lesz az új elsőszámú kihívó!
(Sheamusnak most bizonyára jól jönne az a 18 másodperc.)

raw2.jpgAz első ilyen "Versenyfutás az idővel" meccset Miz játszotta Santino Marella ellen. Egyfajta visszavágó az előző estéről, a Szabályos Kivégzés alatt nem közvetített mérkőzésről, ahol is Santino nyert.
Nos, weblapunk történetében először a mai napon másodpercre pontosan meg fogjuk tudni mondani, hogy melyik meccs mennyi ideig tartott, hiszen a mai meccsek alatt végig ki volt vetítve egy hatalmas nagy óra, hogy jól láthassuk ki mennyi idő alatt győzi le ellenfelét!
Miz és Santino Marella egy szabályos meccset játszottak egymás ellen, amely egészen pontosan 4 perc 18 másodpercig tartott, és a Miz szabályos győzelmével ért véget. Egy Koponyatörővel sikerült elintéznie olasz ellenfelét.
Győztes, 4 perc 18 másodperc alatt: A Miz

A következő meccs viszont NEM számított bele a "Versenyfutás az idővel" kategóriába.

Nikki Bella vs. Brie Bella vs. Layla
Kissé furcsán nézhet az olvasó erre a meccsre, de nincs elírás: egy hármas meccs következett, melyből két résztvevő a testvérpár.
Nem is lett ebből semmi: a Bella Ikrek a meccsre való koncentrálás helyett egymásra koncentráltak, ugyanis rögtön veszekedni kezdtek! Layla ezt ügyesen kihasználta, beledropkickelte az egyik nőt a másikba! Utána gyorsan földreteperte valamelyik Bellát, és máris kész a gyors győzelem!
Győztes: Layla

raw3.jpg"Versenyfutás az idővel" meccs: Chris Jericho vs. Big Show
Ahhoz tehát, hogy az új elsőszámú kihívó e meccs résztvevői közül kerüljön ki, ahhoz az szükséges, hogy a győztes hamarább megverje ellenfelét, mint 4 perc 18 másodperc. Ez persze azt is jelenti, hogy a meccset nincs értelme tovább húzni a fenti időn túl, szóval ha 4 perc 18 másodperc alatt nem születik győztes, akár le is fújhatják az egészet.
Egy egész jó meccset toltak egyébként Showék, látszott mindkét pankrátoron a győzni akarás. A viszonylag rövid meccsben még a ringen kívül is ütlegelték egymást egy darabig, ahol Jericho be akart vinni egy Kódtörőt, de Big Show még időben elkapta. Becsattant Jericho teste a kordonba, Show nekirohant távolról, de Jericho az utolsó pillanatban kiugrott onnan, így Show nem kis teste belecsapódhatott ugyanabba a kordonba, amibe az előbb Jericho teste tette!
Mindketten a földre kerültek, a bíró elkezdett tízig számolni! És bár Jerichonak sikerült visszatérnie a ringbe időben, azonban a 'Versenyfutás az idővel' lejárt!
Egy kis zavar keletkezett a rendszerben: a bíró nem volt teljesen képben, hogy másodpercre pontosan hogyan történtek az események, így úgy tűnik, hogy a bíró megadta Jerichonak a győzelmet, ráadásul úgy, hogy a megadott határidőn belül volt!
Győztes, kiszámolással: Chris Jericho

Egy reklámszünet után viszont már jött a pontosítás: Jericho és Big Show NEM teljesítették túl Miz eredményét: továbbra is Miz a kihívó 4 perc 18 másodperccel.

 

A következő meccs ismét nem számított bele a játékba:
Brodus Clay vs. JTG
... pedig ha beleszámított volna, akkor valószínűleg mostanra már Brodus Clay lenne az elsőszámú kihívó! Hiszen a maga megszokott módján és stílusával vitte ezt a küzdelmet! Az elején szokás szerint táncolt egy kicsit a táncosnőivel, utána pedig mihelyst bement a ringbe, máris olyan szintű uralomba kezdett, hogy szegény JTG-nek szinte alig volt értékelhető mozdulata!
Mondjuk egy adott pillanatban ügyes volt JTG: kihajolt Clay egy ütése elől, és kicsapta Clay lábait annak teste alól! Nekifutott a kötélnek, utána Brodusnak, de az a levegőben elkapta és headbuttolta őt! Bumm!
Győztes: Brodus Clay. Nem tudjuk, hány másodperc alatt.

Eve Torres volt hátul John Laurinaitissel és Teddy Longgal. Eve azt mondta, Teddy jelenléte zavarja Johnt, úgyhogy Teddy legyen szíves távozzon!
Laurinaitis tényleg dühös volt egyébként. Eve elmondta, Lesnart elvesztették, kilépett a WWE-ből! A WWE-nek pedig most egy vezérre van szüksége, úgyhogy minden szempár Laurinaitisre szegeződik épp! Ki lesz hát John Cena új ellenfele?
Laurinaitis felállt, és azt mondta: pontosan tudja ki lesz John Cena következő ellenfele, és Cenának ez a legkevésbé sem fog tetszeni.

raw4.jpg"Versenyfutás az idővel" meccs: Randy Orton vs. Jack Swagger
4 perc 18-as időt kell ismét megdönteniük a mérkőző feleknek! Swagger mellett ma is itt volt Vickie Guerrero, továbbá azt is láthattuk, hogy a Miz érdeklődve figyelte ezt a mérkőzést egy hátsó monitoron. Ortoné volt a jobb kezdés, de alapvetően elmondhatjuk, hogy egy megosztott mérkőzést láthattunk, nagyjából egyenlő tudással rendelkeztek az ellenfelek!
30 másodperccel a kiszabott határidő lejárta előtt Randy Orton már az RKO-ra készült! Jack Swagger ügyesen blokkolta ezt, és bokatörőt alkalmazott Ortonon! Orton ebből kigurította magát, visszakézből (visszalábból) berúgta Swaggert a sarokba! Ott viszont Randy már betolta az RKO-t is a számára, és megnyerte a meccset: 2 másodperccel hamarább, mint a Miz! 4 perc 16 másodperc alatt sikerült Randynek győzelmet aratnia, így - jelen pillanatban - ő az új elsőszámú kihívó! Hátul a Miz dühösnek tűnt!
Győztes, 4 perc 16 másodperc alatt: Randy Orton

Közben arra is szó került, hogy John Cenának ki kell még ma jönnie majd a ringbe, hogy megtudja ki lesz az új ellenfele az Over the Limit adáson!

raw5.jpgWWE Tag-team meccs: R-Truth és Kofi Kingston vs. Epico és Primo
... és persze a kötelező kellék Rosa Mendez.
Egy reklámszünettel indult a meccs, amikor pedig a mosóporok lepihentek, Truth már kettőig számoltatta a bírót Primo testén! Eközben Jerry Lawler elmondta nekünk, hogy Triple H karja bizony valóban eltörött!
Truth-ot kezdték doubleteamelni Epicoék, és végül nagy-nagy nehézségek árán az afró képes volt letagolni a másiknak, és bejöhetett Kofi!
Kofi néhány másodpercig mindkét ellenfelet egyszerre intézte, utána a bentmaradó Epicóra kezdett koncentrálni! Egy nagy dropkick és pár jobbkezes után jött már a Boom Drop! A kivégzőjét viszont nem tudta már bevinni, mert Rosa Mendez és Primo belepofáztak a mozdulatba! Truth bejött, elintézte Epicót, Kofi pedig bele is rúgott egyet, pinnelték őt: 1-2-3, és ennyi!
Győztesek, és ÚJ tag-team bajnokok: Kofi Kingston és R-Truth

Egy rövid reklám után Epico és Primo már a háttérben veszekedtek, amikor is a Smackdown egyik legújabb sz*rkeverője, Abraham Washington sétált oda hozzájuk. Most se csinált mást, csak megkavarta ezt a bizonyos szerves anyagot: megmondta nekik, hogy ha Ő kapott volna egy lehetőséget, ő bizonyára nem vesztette volna el az öveket

"Versenyfutás az idővel" meccs: Great Khali vs. Kane
Hihetetlen kimondani, de Khali unalmában táncolgatni kezdett a ringben, amíg Kane-re várt.
4 perc 16 tehát az az idő, amit meg kellene verjenek! Ezt a meccset is nézte valaki hátul a monitoron, de persze mostmár nem Miz, hanem Randy Orton volt ez a személy!
Írhatnánk, hogy 'néhány percig tartott ez a meccs', de most kivételesen nem hátrány ha pontosan tudjuk az idejét. Amit viszont bajos lesz megtudni, hiszen a meccsnek igazán befejezése nem volt: sajnos (legalábbis a résztvevők szempontjából sajnos) nem tudták 4 perc 16 másodperc alatt befejezni a küzdelmet, így a megadott idő lejártakor a bíró lefújta az egészet!

raw6.jpgEz úgy történt egészen pontosan, hogy amikor már hullafáradtan a ringen kívül verekedtek a nagydarab pankrátorok, és Khali visszalökte Kane-t a ringbe, odabent Kane chokeslammel várta őt! Khalit viszont nem ejtették a feje lágyára (hagyjuk a rossz szóviccet ), ő is megfogta Kane torkát! Kölcsönösen chokeslammelni akarták egymást, ami ugyebár erősen ellentmondana a fizika jelenleg ismert törvényeinek, így ez nem sikerült! Miközben egymást szorongatták letelt az idő, a bíró pedig lefújta a meccset! Ettől függetlenül Kane mégiscsak beadott egy chokeslammet Khalinak, mert miért ne?

Randy Orton egyre boldogabb volt hátul: már csak egyetlen meccset kell túléljen ahhoz, hogy ténylegesen előszámú kihívó válhassék belőle!

 

 

 

raw7.jpg"Versenyfutás az idővel" meccs: Daniel Bryan vs. Jerry Lawler
Továbbra is 4 perc 16 másodpercen belül kell győzelmet aratni ahhoz, hogy valakiből itt elsőszámú kihívó legyen!
Bryan ráugrott Jerry Lawlerrre, és néhány másodperc múlva már számolhatott is a bíró, igaz kettőt csak! Ez kevés.
Néhány fejelés után újból számolt a bíró, de most sem elégszer csapta le a kezét! Úgy tűnt, hogy Jerry Lawlernek vajmi kevés esélye van a feltüzelt Daniel Bryan ellen! Majd egyszercsak fordult a kocka: jobbkezes pofonokat kezdett Jerry osztogatni! Egy dropkick után pedig már ő volt az, aki ellenfelén feküdt, neki is számolt a bíró, de ezúttal is csak kettőig! Daniel a hátára dobta ellenfelét, és nagy erővel fejberúgta! Befogta a YesLockba Jerry Lawlert, aki röviddel ezután kénytelen volt feladni a meccset!
A pontos idejét nem tudjuk a meccsnek, de egyértelműen rövidebb volt a küzdelem mint négy perc, ez pedig azt jelenti, hogy Daniel Bryan lett a következő kötelező kihívó!
Győztes, és új kötelező kihívó: Daniel Bryan

Megszólalt a meccs után CM Punk zenéje, a WWE bajnok meg is jelent a bejárat alatt. Megtapsolta Bryant, és magasba tartotta az érmet!

 

raw8.jpgAz adás utolsó szegmensében pedig ideje megtudnunk, ki is lesz hát John Cena ellenfele a következő vasárnapi nagyadáson!
Megérkezett John Cena! A keze fel volt kötve, de ettől eltekintve jókedve volt! Nem sokat tudott azonban beszélni, mert hamar megszakította őt John Laurinaitis! Szerinte Cena köszönettel tartozik neki!
Kis szövegelés következett ennek okairól, melynek a végén jött a lényeg: Cena ellenfele a következő nagygálán az Over The Limiten nem más lesz, mint Lord Tensai!
Tensai-nak nem is kellett kétszer kimondani a nevét, máris megjött, kísérőjével Sakomoto-val együtt.

Ezek ketten (és Laurinaitis) bementek a ringbe, sarokba szorítva a sérült John Cenát! És ekkor egy nagyon váratlan dolog történt: John Laurinaitis hátbatámadta John Cenát, leütötte őt! Cena a földön, Laurinaitis pedig pontosított: mégsem Tensai lesz Cena ellenfele, hanem valaki egészen más: SAJÁT MAGA!!!
Tensai és Sakomoto femelelték Cenát, kidobták és rácsapták a sérült kezét a fémlépcsőkre! Laurinaitis fogott egy széket, és hatalmasat csapott vele Cena kezére! Jött a 'nem látsz engem' mutogatás Laurinaitistől, majd ez a trió diadalmasan elvonult hátra. Adás vége.

--

Hogy mi? John Laurinaitis saját magát jelölte ki ellenfélnek Cena ellen az Over the Limitre? Hát... az igaz, hogy Laurinaitis a fénykorában maga is pankrátor volt, de ez azért akkor is erős. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz ebből!
És ezek szerint minden jel arra utal, hogy Brock Lesnar befejezte a WWE-vel! Nem teljesültek a feltételei, így ha lehet Eve Torresnek hinni, akkor lehetséges, hogy Brock Lesnar ennyi volt a szervezetnél? Lehetséges, hogy alig 3 hétig tartott a pályafutása?
Bármi lehetséges ezen a ponton.
Találkozunk jövőhéten, sziasztok!

 

 Forrás: A nyers elő hivatalos oldala

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20674
Hónap: 156
Nap: 5